Hyödyllisiä linkkejä

Annika Saarikko: “Korona-ajan talouspolitiikka ei saa jäädä päälle” (tänään)

Koronapandemia kiihtyy ja leviää edelleen kohti joulua. Viidennen aallon talousvaikutukset ovat vielä arvailua, mutta koronan vuoksi arvioitu valtion velanoton tarve jäi viime vuonna oletusta pienemmäksi. Valtiovarainministeri Annika Saarikko on Ykkösaamun suorassa haastattelussa klo 10.05.

Suomi varautui pahimpaan ja otti suuret velat vuonna 2020: Pelot eivät toteutuneet ja nyt velkaa otetaan 8 miljardia aiottua vähemmän (eilen)

Koronan pelättiin vievän Suomen talouden syvälle kriisiin. Varmuuden vuoksi viime vuonna otettu velka pitää käyttää ja siksi uutta velkaa ei tarvita.

Teollisuusliitto: Ylityökielto voimaan, neuvottelut eivät ole edenneet toivotusti (eilen)

Ylityökielto alkaa huomenna. Teknologiateollisuuden työnantajien mukaan painostuskeino haittaa alaa, joka muutenkin jo kärsii työvoima- ja komponenttipulasta.

Eurooppa-kirje: Korona-Berliini pähkii, paljastiko Angela Merkel jotain itsestään kun toivoi läksiäisiinsä DDR-punkkarin kappaletta (eilen)

Mitä jokaisen on hyvä tietää EU-asioista? Saat olennaiset jutut Euroopan unionista perjantaisin suoraan sähköpostiisi, kun tilaat Eurooppa-uutiskirjeen.

Teatteriohjaaja Susanna Kuparinen arvelee, että dokumenttinäytelmiin päätyneet poliitikot ovat ihan mielissään (2.12.2021)

Teatteriohjaaja Susanna Kuparinen työryhmineen on pöyhinyt vallankäyttöä dokumentteihin perustuvissa näytelmissään. Poliitikoita ei säästellä, mutta kärjistykset erotetaan tosiasioista.

Kunnat ja kaupungit
Lappeenrannan kaupunki

Imatran kaupunki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuntaliitto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoomus
Kokoomus
Kokoomuksen Lappeenrannan Kunnallisjärjestö

Kokoomusnaiset

www.kokoomusnaiset.fi/blogi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valtio
Eduskunta
Presidentin kanslia

 

 

 

 

 


 

Lehdet
Nykypäivä
Talouselämä
Kauppalehti
Etelä-Saimaa

Verkkouutiset

Nasy ry