Hyödyllisiä linkkejä

Sairaaloissa on niin kova hoitajapula, että Valviran ylijohtaja pyytää suomalaisia vähentämään juomista – "Siitä olisi dramaattisen paljon hyötyä" (eilen)

Ylijohtaja Markus Henriksson kuvailee sosiaali- ja terveyspalveluiden kesäsulkuja laajimmiksi vuosikausiin. Henkilöstöpulan aiheuttamat ongelmat ovat kärjistyneet, koska kesäsijaisia ei ole saatu tarpeeksi.

Suomen armeijan kiertoilmaisu "keltainen valtio" jää historiaan: jatkossa Puolustusvoimat puhuu alokkaille suoraan Venäjästä (2.7.2022)

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on muuttanut keskustelukulttuuria Puolustusvoimissa. Seuraava saapumiserä varusmiehiä astuu palvelukseen ensi maanantaina. Ylen haastattelemat inttiin lähtijät suhtautuvat armeijaan myönteisesti.

Helteellä vaatetus kevenee, mutta missä kulkee raja työpaikalla? "Kunhan ei tule ilkosillaan", sanoo Eliisa Sivula, joka hyväksyisi napapaidan toimistoon (2.7.2022)

Moni kuumalla säällä töitä tekevä haluaa helpottaa oloaan keventämällä asustustaan. "Siinä voi tehdä itselleen karhunpalveluksen, jos pukeutuu epäasiallisesti", sanoo henkilöstöhallinnon asiantuntija Pia Igoni.

Puolustusministeri Antti Kaikkoselle syntyi poikalapsi (1.7.2022)

Kaikkonen kertoi poikansa syntymästä sosiaalisessa mediassa.

"Ettei mentäisi siihen vanhaan, että makkaranpätkä tänään ja toinen huomenna", pelkää eläkeläinen – sote-uudistuksesta paljastui valuvika (1.7.2022)

Uudet hyvinvointialueet aloittavat puolen vuoden päästä. Osa pienistä kunnista joutuu jättiuudistuksen seurauksena vastoin tahtoaan luopumaan toimivista palveluistaan, kuten ikäihmisten kotiruuasta.

Kunnat ja kaupungit
Lappeenrannan kaupunki

Imatran kaupunki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuntaliitto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoomus
Kokoomus
Kokoomuksen Lappeenrannan Kunnallisjärjestö

Kokoomusnaiset

www.kokoomusnaiset.fi/blogi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valtio
Eduskunta
Presidentin kanslia

 

 

 

 

 


 

Lehdet
Nykypäivä
Talouselämä
Kauppalehti
Etelä-Saimaa

Verkkouutiset

Nasy ry