Hyödyllisiä linkkejä

Perussuomalaisten puoluesihteeriksi nousi tv:stä tuttu Venäjä-tutkija ja entinen pappi, jolle maahanmuutto on anekauppaa (tänään)

Uusi puoluesihteeri on jo jakanut potkuja, mutta uskoo kaikkien perussuomalaisten olevan "tehdasasetuksiltaan gentlemanneja". Kielikuvia viljelevän Luukkasen mukaan puoluesihteeri on parhaimmillaan, kun hän pitää suunsa kiinni.

Matti Apunen on huolissaan somen keskustelukulttuurista: "Se uhkaa jo politiikan tekemistä ja suomalaista luottamusyhteiskuntaa" (eilen)

Matti Apunen on Tampereen yliopiston työelämäprofessori ja Yleisradion hallituksen puheenjohtaja. Hänen mielestään yksi tämän ajan suuria ongelmia on somen aiheuttama keskustelukulttuurin muutos, joka on tehnyt poliittisten kompromissien tekemisestä vaikeaa.

Somevaikuttaminen ui myös poliitikkojen arkeen, mutta pääministeri Marinin reppusuosittelu hämmentää: ”Nykyaikaa ja ihan fine”, sanoo someasiantuntija (eilen)

Tutkijan mukaan pääministeri Marin jäljittelee somevaikuttajien tyyliä jakaa henkilökohtaista ja samaistuttavaa sisältöä seuraajiensa kanssa.

"Lievät tapaukset eivät oikeastaan kiinnosta meitä enää" – Asiantuntijat kertovat, miksi koronatestauksen vähentäminen ei uhkaa Suomen epidemiatilannetta (eilen)

Lieväoireiset eivät rasita sairaalakapasiteettia, ja tartuntaketjut katkeavat törmätessään rokotettuhin ihmisiin. Rajoituksilla ostettiin aikaa rokotteen kehittämiselle. Rokottaminen mahdollistaa rajoitteiden purkamisen.

Analyysi: Ranska raivostui, kun Yhdysvallat "torpedoi" sen sopimuksen Australian kanssa – Euroopan tylyllä sivuuttamisella voi olla isot seuraukset (eilen)

Ranskalaisten mielestä Yhdysvaltojen, Britannian ja Australian uusi turvallisuusliitto muodostettiin EU:n selän takana. Nyt Ranskan presidentti Emmanuel Macronin halu tiivistää Euroopan unionia todennäköisesti vain kasvaa, kirjoittaa EU:ta seuraava taloustoimittaja Anna Karismo.

Kunnat ja kaupungit
Lappeenrannan kaupunki

Imatran kaupunki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuntaliitto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoomus
Kokoomus
Kokoomuksen Lappeenrannan Kunnallisjärjestö

Kokoomusnaiset

www.kokoomusnaiset.fi/blogi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valtio
Eduskunta
Presidentin kanslia

 

 

 

 

 


 

Lehdet
Nykypäivä
Talouselämä
Kauppalehti
Etelä-Saimaa

Verkkouutiset

Nasy ry