Hyödyllisiä linkkejä

Vaalikommentaattori Sami Borg pitää kiinni samasta kravattirituaalista, nimeää kolmet elämänsä vaalit, mutta ihan kaikkeen hänkään ei vastaa (tänään)

Ylen pitkäaikainen vaaliasiantuntija Sami Borg on seurannut vaaleja jo pikkupojasta. Viiden lapsen isä on innostunut penkkiurheilija, joka voi juhlia Leijonien kultaa myös vaalistudiossa.

Torniossa nuorten ääni kuuluu, mutta Helsingissä ei – laki kuntien nuorisovaltuustoista toteutuu kunnissa vaihtelevasti, katso video (tänään)

Vuoden 2015 lakimuutoksesta huolimatta nuorisovaltuustojen ääni ei kaikkien kuntien päätöksenteossa näy. Syynä voi olla esimerkiksi kunnan asukkaiden ikärakenne tai se, että nuorille ei anneta mahdollisuuksia osallistua kunnan asioiden hoitamiseen.

Vaalien kärkisija, keskustan ahdinko ja paikalliset ilmiöt – viisi tutkijaa kertoo, mitä he tarkkailevat kuntavaalituloksessa sunnuntaina (tänään)

Yle kysyi viideltä ajatuspajan ja tutkimuslaitoksen tutkijalta, mitä he tarkkailevat kuntavaalien tuloksessa. Suurin osa vastaajista mainitsi puolueiden suuruusjärjestyksen, keskustan ja perussuomalaisten suosion ja erilaiset paikalliset ilmiöt.

700 kuntavaaliehdokasta kertoo Ylelle joutuneensa vaalihäirinnän kohteeksi – kokeneet vandalismia, pilkkaamista ja seksuaalista häirintää (tänään)

Useat puolueet kertovat ehdokkaiden tehneen rikosilmoituksia vaalihäirinnästä. Suojelupoliisin tietoon on tullut muutama häirintätapaus.

Poliisi epäilee vihreiden pormestariehdokasta Anni Sinnemäkeä virkarikoksesta tutun näyttelijän paritalohankkeessa (eilen)

Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestaria Anni Sinnemäkeä (vihr.) epäillään virkavelvollisuuden rikkomisesta. Meilahden huvila-alueen asukkaat tekivät poliisille tutkintapyynnön Sinnemäen takavuosien toimista alueen poikkeamislupapäätöksessä.

Kunnat ja kaupungit
Lappeenrannan kaupunki

Imatran kaupunki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuntaliitto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokoomus
Kokoomus
Kokoomuksen Lappeenrannan Kunnallisjärjestö

Kokoomusnaiset

www.kokoomusnaiset.fi/blogi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valtio
Eduskunta
Presidentin kanslia

 

 

 

 

 


 

Lehdet
Nykypäivä
Talouselämä
Kauppalehti
Etelä-Saimaa

Verkkouutiset

Nasy ry